1. Uzavření BW 1.0 a Arcade
    Kvůli dnešním problémům na lobby, jsou tyto dvě části serveru uzavřeny do odvolání.

Zhodnocení CraftManie od základů až po nejmenší detaily!

Příspěvek napsal uživatel Krosta8, 24 Květen 2018.

Status:
Uzamčeno, nelze přidávat odpovědi.
  1. #1 Krosta8, 24 Květen 2018
    Naposledy změněno: 28 Květen 2018
    dotazn.png

    Zdravím vás opět po roce!

    Jelikož všichni vidíme, jak Craftmanie zažívá těžké časy, tak jsem zde, abych zjistil, proč tomu tak přesně je.
    Jak jinak to zjistit, než pořádným dotazníkem, díky kterému nejlépe prozkoumáme, co je podle vás je třeba zlepšit, kde máme mezery a dalších spoustu užitečných informací.

    Samozřejmě to nebude jen tak za nic. Dostanete pěkně odměnu:
    • 3x Epic Crate
    • 300 CraftCoinů
    Odměnu obdrží každý, který pečlivě vyplní dotazník. Všechny budu prohlížet a až na základě toho, zda jste tam nevyplňovali naschvál blbosti, aby jste jen dostali odměnu, zhodnotím, zda si odměnu zasloužíte.
    Pokud ale budete odpovídat pravdivě a nebudete psát kraviny, tak odměna je jistá.

    Odměny obdržíte jednoduše. Poté, co zde bude vyhodnocení dotazníku, tak na serveru (Survivalu, Skyblocku) si pomocí příkazu /vyzvednout, vyzvednete svou odměnu.

    Odkaz na dotazník naleznete zde

    Všem vám předem děkuji za vyplnění!
    Dotazník bude otevřen až do 31.5.2018 a poté bude probíhat vyhodnocování. Přesně vám teď neřeknu, jak dlouho to bude trvat, to záleží na počtu odpovědí a na vaší kreativitě u otevřených otázek.
    Po vyhodnocení vám zde udělám přehled odpovědí dotazníku a jaké to bude mít následky v budoucnosti serveru.
     
    • Like x 18
    • Vítěz x 5
    • Dortík x 5
    • Legrační x 1
    • Přátelské x 1
    • List
  2. Jde se na to.
     
  3. Very nice :emoji_smiley: a jde se na to! :emoji_smiley:
     
  4. :emoji_innocent:
     
    • Legrační Legrační x 1
    • Dortík Dortík x 1
    • List
  5. #5 omgmen, 24 Květen 2018
    Naposledy změněno: 24 Květen 2018
    mohlo by se dát něco vynechat ,na to že tu hraju hoodně dlouho prostě všechny neznám, každej admin hraje někde jinde víc a někde ho nepotkám takže co tam mám vyplnit když jsem ho na serveru ani neviděl ještě, i přesto že jsme tam často
     
  6. Vypol som to pri 28. otázke.. Nemal som nato nervy.. :emoji_smiley:
     
  7. Já dávám 3, když nevím. XD
     
  8. Změnil jsem to teda :emoji_smiley:

    Chápu to. Proto je za to alespoň nějaká odměna. Většinou ale otevřené otázky jsou nepovinné.
     
  9. U 39. bych zaškrrrrtl vše ale jde jen jedno :emoji_slight_frown:

    //jak mám hodnotit spawn pro vanillu když nehraju vanillu?
     
  10. A já to dodělal před změnou a přidáním devů D:
     
  11. Bohužel některé členy neznáš, a na spoustu otázek si nejsi jistý odpovědět, nebo bys přidal vlastní možnost, tak to odhadneš by oko :emoji_grinning:
     
  12. Dotazník jsem nahodil jiný, přímo od Googlu, už tam jde zvolit "Nemohu posoudit". Kdo už hlasoval předtím, může znovu do tohoto, jak bude chtít. Samozřejmě pro získání odměny stačí, že má vyplněný původní.

    V tomto dotazníku by už ale mělo být vše ok, kdyžtak mi hned napište a omlouvám se za problémy.
     
    • Přátelské Přátelské x 4
    • List
  13. Nešlo nevybrat žádné VIP xd sem tam musel lhát!! xd
     
  14. Doooost solidní :emoji_smiley:
     
  15. Super to je ať vás síla provází
     
    • Legrační Legrační x 1
    • List
  16. "Kolik hodin průměrně denně strávíš na Craftmanii?"

    0 hodin mam ban r.i.p ja:emoji_sob:
     
    • Přátelské Přátelské x 4
    • Like Like x 1
    • Legrační Legrační x 1
    • List
  17. Tak a je to :emoji_slight_smile:
     
    • Like Like x 1
    • Vítěz Vítěz x 1
    • List
  18. Proč tam je "Admin - Ropacint" ? :emoji_smiley:
     
  19. Ok jdu na to :3
     
  20. #20 _LukaPlayz_, 25 Květen 2018
    Poslední změnu provedl moderator: 27 Květen 2018
    čo sa stane keď dáš 2x dotazník :emoji_nerd: hm.. bude dvojita odmena :emoji_grinning::emoji_grinning:.

    asi ho majú radi :emoji_frowning:
     
    • Like Like x 1
    • Sušenka Sušenka x 1
    • List
Status:
Uzamčeno, nelze přidávat odpovědi.
Craftmania © 2015 - 2018, All Rights Reserved
Created with by Jacob Hill
  1. Uzavření BW 1.0 a Arcade
    Kvůli dnešním problémům na lobby, jsou tyto dvě části serveru uzavřeny do odvolání.